RAER

RAER ORVOSI SZOLGÁLTATÓ KFT.

Aktualitások

  « Első    « Előző      1 - 10 / 24      Következő »    Utolsó »  
A mai korszerű táplálkozás egyik alapja az „Okos Tányér”, melynek 4 szeletén az alaptápanyagokat (szénhidrát, zsír, fehérje) tartalmazó ételek vannak jelen a számunkra szükséges arányban.

E-receptről

2018.02.19.

Egy kis ismertető a már nálunk is bevezetett e-receptről
A rostok nagyobb mennyiségű fogyasztása elősegíti az optimális emésztést és bélműködést, de a vércukor és koleszterin-szintet is jó irányban befolyásolják.
A következő időszakban várható az influenza vírusok Magyarországon való megjelenése és egyre növekvő terjedése. Emiatt kiemelt aktualitású az influenza elleni vaccináció, különösen a kiemelten veszélyeztetettek számára.
2016. október 1-jétől változott a délutáni rendelési idő
A repülő rovarok csípésére kialakuló allergiás reakció igen gyakori. Rovarcsípést követően legtöbb emberen a csípés helyén vörös, fájdalmas, viszkető duzzanat alakul ki, mely rövid időn belül spontán múlik.
Az elmúlt évek kutatásai alapján a D-vitamin az immunrendszer megfelelő működésében, a cukorbetegségben, a daganatos betegségek megelőzésében egyaránt alapvető fontosságúnak bizonyult.
A napjainkban forgalomban lévő napvédő krémek választéka igen nagy, gyakran már a faktorszám nagyságánál illetve az összetevők felsorolásának elolvasásakor elbizonytalanodunk, „Melyiket is válasszuk?” a sok lehetőség közül.
Napjainkban a legszebb, legkedveltebb trópusi úticélok a fejlődő világ országaiban találhatók. Az ottani higiénés viszonyok, egészségügyi ellátás egyaránt gyakran elmarad az európai normáktól:

Synergon

IP Systems

Mercarius

Sysmon Kft

Btech

Szőnyi Hotel

Autocarma

BL óraszalon

Budapest Bár

Veritas

Yazoo-Systems Kft.

Porion Digital Kft.